مشاوره حقوقی رایگان - وصول چک

با سلام و احترام مبلغ 45 میلیون از همکارم قرض گرفتم و بابت ان یک چک 15 میلیون و یک چک 30 میلیون تاریخ دار دادم متاسفانه سر موعد نتوانستم مبلغ چک را در حسابم واریز کنم در 8 قسط مبلغ 16میلیون 800 هزار تومان پرداخت کردم ولی همکارم از دادن چک 15 میلیونی خوداری کرد و میگوید چک ها بابت سود نگه میدارم ایا میتوانم به مراجع قضایی شکایت کنم از بابت نزول و ندادن چک ؟ برگهای واریزی به حساب ایشان را میتوانم به عنوان مدرک ارائه دهم ؟

پاسخ ها :

محمد عبداله زاده خانقاه

جناب آقای محمد عبداله زاده خانقاه :

سلام
در صورتیکه برای پرداختها رسید دارید می توانید با ارسال اظهارنامه و سپس طرح شکایت نمایید

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال احتمالاً شما در متن چک قید ننموده و یا از همکارتان رسیدی نگرفته اید که چک 15 میلیونی را بابت بهره (ربا) قرض دریافتی به همکارتان داده اید و اثبات این امر در قالب شکایت کیفری تحت عنوان جرم ربا بسیار دشوار به نظر می رسد کمااینکه در صورت اثبات ، هم ربا دهنده و هم ربا گیرنده هر دو به مجازات مقرر در قانون مجازات اسلامی محکوم می گردند .

یک وکیل

سلام. در بدو امر اظهارنامه برای ایشان ارسال بفرمایید و سپس طرح شکایت جهت استرداد سفته ها انجام دهید و هیچ اشاره ای به اینکه مبلغ اضافه ای بابت سود داده اید نکنید زیرا همانطور که همکار محترم فرمودند در قانون هم برای ربا دهنده و هم ربا گیرنده مجازات تعیین شده است.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با سلام
در این خصوص دادگاه به علت عدم مشروعیت موضوع ورود به رسیدگی نمی نماید
علی الیحال می توانید راهکارهای دیگیری را امتحان نمایید مثل تحصیل مال از طریق نا مشروع
جهت مشاوره بیشتر می توانید و تدوین لایحه قوی
می توانید به همکاران دادراه و یا به اینجانب مراجعه نمایید
بین ساعات 18 الی 20
قبل از تماس پیامک ارسال دارید
با تشکر

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.1- بابت پرداخت اقساطی توافق نامه ای داشتید یا خیر؟ 2- در پرداختتان ذکر کرده ایید بابت بدهب چک شماره..... یا خیر؟ 3- بلی یا خیر شما اظهارنامه ای به ایشان ابلاغ ودر آن توافق(شفاهی یا کتبی) وپرداخت ها(بابت بدهی چک) را گوشزد وطی اعلام امانی بودن چک ها استرداد آن را مطالبه نمایید.یاالله