مشاوره حقوقی رایگان - تهدید از طریق پیامک و مزاحمت حضوری

شخصی با ادعای کذب اینجانب را تهدید به مرگ و اقدام به فحاشی و برهم زدن نظام خانوادگی تمام اعضای خانواده ام (برادرم ، خواهرم و خودم) را کرده و در ادامه از طریق پیامک و تلفن تهدیدهای خود را ادامه داده است که تمامی پیامک های دریافتی را دارم، حتی یکبار حضوری درب منزل در حضور پدرم من و تمام اعضای خانواده ام را تهدید نموده است، چگونه میتوانم شکایت کنم و حکم برای این شخص چیست؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام
با استناد به شهادت شهود و استشهادیه طرح شکایت و مجازات آن حبس یا شلاق و جزای نقدی هست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود قابل شکایت است و مجازات آن حبس یا شلاق و جزای نقدی هست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب احترام
سوال شما تکراری می باشد و توسط بنده و همکاران محترم پاسخ داده شده لذا اگر نیاز به مشاوره بیشتر دارید تماس بگیرید.