مشاوره حقوقی رایگان - نحوه تقسیم هزینه تعمیرات اساسی آپارتمان

باسلام و احترام ، خواهرم مالک یک واحد آپارتمانی میباشد ایشان عمدتا در خارج اقامت داشته و تقریبا هر چند سال یکبار برای مدت فقط چندماه به ایران آمده و از واحد مسکونی مذکور استفاده میکند و بابت حق شارژ، ماهانه طبق توافق میزان 50%سهم کامل هزینه را پرداخت میکند و سوالم اینست که بابت تعمیرات اساسی مربوط به آسانسور، درب حیاط، پمپ آب، تعمیر فاضلاب و غیره که هزینه های نسبتاً هنگفتی میباشد و از طرفی ایشان هیچ نقشی در خرابی و استهلاک موارد مذکور نداشته است آیا سهمی از هزینه به او تعلق میگیرد و اگر تعلق میگیرد به چه میزان است خیلی ممنون میشم اگر مرا راهنمایی کنید. تشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
در تمام این موارد سهیم می باشند و باید پرداخت نمایند.پیشنهاد میشود قانون تنلک آپارتمانها را مطالعه کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام
به موجب قانون تملک آپارتمانها،همه مالکین باید در هزینه های مشاعی ساختمان سهیم باشند و استفاده یا عدم استفاده اونها هیچ تاثیری در این حکم قانونی ندارد