مشاوره حقوقی رایگان - ملک مشاعی

با عرض سلام
پدر من در سال 93 یک قطعه زمین خریداری کرد و به کمک دو تا از برادرهام ما سه واحد (یک واحد همکف و دو واحد در طبقه اول) ساختیم. پدر من روی واحد همکف و یکی از برادرهام روی یکی دیگر از واحدها وام گرفت (20 میلیون با اقساط 12 ساله) و برادر دیگر با هزینه خودش واحدشو تکمیل کرد. الان ما با بردارم که وام گرفته سر فروش خانه مشکل داریم و اون ادعا میکنه که صاحب واحد آپارتمان هستش. سند دفترچه ای بود و من همه کارها رو انجام دادم و سند تفکیکی گرفتم به نام پدرم (هر سه واحد آپارتمان به اسم پدر من هستش) به بانک رفتم و به من گفت که چون نمیتونستن روی یه قطعه زمین دو تا وام گرفت پدرم با یک قولنامه یکی از واحدها رو به برادرم واگذار کرده تا بتونه وام بگیره. الان بانک میگه باید پدرم ملک رو به اسم برادرم بکنه و بعد دوباره اون برگردونه به اسم پدر من بکنه ولی برادرم میگه صاحب ملک هستم. اتفاقا وقتی رفتم بانک متوجه شدم که واحدی که به اسم برادرم هست واحد شمالی ولی اون مدت 7 ساله در واحد جنوبی ساکن شده. به نظر شما باید چی کار کنیم؟؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون هر شخصی که سند به نام او باشد مالک محسوب میشود مگر دیگری بتواند در دادگاه با ارائه اسناد و مدارک ،
خلاف آن را اثبات نماید و
..