مشاوره حقوقی رایگان - تصرف ملک مشاعی

پدر بزرگ من با 3 برادر خود زمین مشاعی رو سند میگیرن که برای هر برادر 2 دانگ مشاع از شش دانگ سند صادر میشه پدر بزرگ بنده و یکی از برادران پس از چند سال زندگی در این زمین و خانه مشاعی آنجا را ترک و به جای دیگه ای نقل مکان میکنن و کل زمین و عرصه الان در اختیار فرزندان یکی از برادران که در آن زمین ماندگار شد هست آیا بنده که از کل وراث پدر بزرگم وکالت دارم به چه صورت میتوانم برای سهم الارث مشاعی پدر بزرگم اقدام کنم با وجود اینکه وراث آن برادر پدر بزرگم که آنجا را ترک کرده نیز تا کنون هیچ ادعایی نسبت به قدر سهم مشاعی نداشته و ندارند

پاسخ ها :

بهنام اسکندرزاده

جناب آقای بهنام اسکندرزاده :

اسناد نیازمند برسی است می توانید اقدام کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با داشتن وکالتنامه از سوی تمام ورثه ابتدا نسبت به اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام کنید سپس دادخواست به خواسته تحریر ترکه را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید تا تمام اموال پدربزرگ شناسایی شود بعد از آن به طرفیت اشخاصی که ملک را تصرف کردند ابتدا اظهارنامه ارسال کنید تا ملک را همراه پرداخت اجرت المثل تخلیه کنند اگر افاقه نکرد دادخواست به خواسته های رفع تصرف عدوانی و اجرت المثل ایام تصرف را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید‌.