مشاوره حقوقی رایگان - فنس کشی

باسلام زمینی دارم به متراژ حدود 12هزار متر مربع که حدود 4هزار متراز آن را با انواع درختان میوه درخت کاری نمودم و یک استخر هم به متراژ4*8*1/5با مجوز از جهاد کشاورزی احداث نمودم و حدود 4هزار متر هم گل محمدی کشت نمودم بقیه زمین بایر مانده میخواستم محوطه درختان میوه و استخر را فنس کشی کنم آیا مجوز فنس برای 4هزار متر درختان میوه واستخر میتوانم بگیرم یا نه ؟

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

باید به اداره جهادکشاورزی مراجعه کنید.
امین احمدی وکیل دادگستری شهرستان اهواز

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

معمولا برای بیش از 5 هزار متر مجوز اعطا می کردد . البته در صورت فنس کشی از آنجا که احداث استخر با مجوز بوده ،درصورت طرح شکایت از جانب جهاد ،مبنی بر تغییر کار ،عموما محاکم این موضوع رامصداق نغییر کاربری نمی دانند

محمد مصطفى زاده

جناب آقای محمد مصطفى زاده :

سلام
مستلزم رویت مستندات می باشدحضورا باید به وکیل مراجعه کنید