مشاوره حقوقی رایگان - زمین باغ برای گرفتن مجوز

سلام بنده یک زمین قولنامه ای کشاورزی مزروعی گرفتم روبروی طرح هادی که دوسال هست فنس کشی و درخت کاری کردم و درختا هم که گرفتم 4ساله گرفتم و یک اتاق 30متری هم ساختم کل زمینم 8000متر مربع هست و هرکدام باغ را 2000متری فنس کشی کردم امسال برای مجوز به جهاد رفتم که گفتن مجوز صادر نمیکنیم ولی همسایم پارسال مجوز فنس و اتاق به متراژ 48متر را گرفته و مجوز برق هم دادن و جدیدن مجلس طرحی صادر کرده که تخریب اینگونه مکانها ممنوع و به اموال مردم و روحیه خانواده ها صدمه وارد میشود
ممنون میشم اگه راهنمای کنید

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
شما باید در اجرای تبصره یک ماده یک قانون حفظ کاربری اراضی زراعی وباغها از اداره جهاد مجوز اخذ نمایید در غیر اینصورت اقدامات شما از مصادیق تغییر کاربری تلقی ومنجر به قلع وقمع بنا و جرائم سنگین خواهید شد