مشاوره حقوقی رایگان - مجوز فنس کشی

سلام
باغی به متراژ 2400 متر ظاهراً بدون سند پدر با یکی از دوستان خود شریکی در سال 82 خریداری کردند
در سال 82 پدر بنده خانه کارگر ساخت و از جهاد کشاورزی مجوز رو اخذ نموده است
در سال 96 به درخواست باغداران همسایه راه عبور از باغ پدر ایجاد شده و باغ رو به دو قسمت جدا شده
آیا پدر بنده به اندازه 1200متری که برایش مانده میتونه درخواست مجوز فنس کشی کنند در برابر ورود حیوانات وحشی و غیره
باغ پدرم کاملاً درخت 10 ساله هستش
با تشکر فراوان از شما

پاسخ ها :

رقيه  مقدم زابادي

رقيه مقدم زابادي :

اگرمشاع باشه نمیشه
اول بایدتفکیک وافرازبشه ازطریق ثبت

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
پدر شما باید از جهاد مجوز فنس کشی اخذ نماید چون زمین 2400 متری ، به قطعه کوچکتر تبدیل شده