مشاوره حقوقی رایگان - استعفا از نیروی انتظامی پس از قبولی در آزمون وکالت

سلام. بنده پس از قبول شدن در آزمون وکالت چه مدت مهلت دارم که استعفا بدهم تا کانون ایرادی نگیرد و راهکاری برای زود بیرون شدن از ناجا هست؟

پاسخ ها :

استعفا از نیروی انتظامی پس از قبولی در آزمون وکالت استعفا از نیروی انتظامی آزمون وکالت نیروی انتظامی