مشاوره حقوقی رایگان - خروج از نیروی انتظامی

سلام بنده یکی از پرسنل نیروی انتظامی با 8 سال سابقه کار و استخدام رسمی هستم. بنا بر مشکلات شخصی و خانوادگی قصد خروج از سازمان را دارم، با توجه به قوانین سازمان چه راهی رو برای خروج بی دردسر بهم پیشنهاد می‌کنید؟ با تشکر

پاسخ ها :

مصطفی زمان زاده

جناب آقای مصطفی زمان زاده:

باید خداقل 15 سال خدمت نمایید
در غیر اینصورت حقوق شما ضایع می شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب احترام سوال شما حقوقی نیست بلکه ادارای یا درون سازمانی است لذا به شما پیشنهاد می شود از مرجع مربوطه پیگیری نمایید.