مشاوره حقوقی رایگان - تهدید به شکایت مزاحمت

با عرض سلام.
بنده از پیج اینستاگرامی سفارش ظرفی رو دادم که فروشنده اعلام کرد یک هفته به دست من میرسد. بعد از یک هفته جهت پیگیری پیام دادم و درخواست کد رهگیری کردم که گفتند با تاخیر ارسال شده است و مجددا چند روز بعد پیام دادم و اعلام کردم که سفارش من به دست من نرسیده که گفتند برگشت خورده است. در صورتی که از ارسال کد رهگیری خوداری میکردند. پیگیری های من در واتساپ ادامه داشت که ایشان با فرستادن ویس هایی بنده رو تهدید به شکایت بابت مزاحمت کردند. خواستم ببینم اگر از من شکایت کند ممکن هست قاضی ایشون رو مقصر بداند و برای ایشون مجازات دارد یا چون شاکی ایشون بودند فقط ممکن هست بنده تبرئه بشوم؟
در صورت شکایت بنده چطوری باید مطلع بشوم؟ چون ایشان شهر دیگری هستند؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا به پلیس فتا مراجعه نمایید و از فروشنده شکایت نمایید و سپس می توانید شکایت کلاهبرداری اینترنتی را مطرح نمایید. و. ..
اگر کسی از شما شکایت نماید اگر ثنا داشته باشید حتما به شما ابلاغ خواهد شد
بهتر است شما ابتدا شکایت نمایید و به پلیس فتا مراجعه نمایید