مشاوره حقوقی رایگان - مستقل شدن دختر زیر 18 سال

سلام. من دخترى متولد ٨٣ هستم. مادر و پدر من حدود يک سال هست از هم جدا شدند و قبل از اين موضوع من به خاطر تنش ها و مشكلات موجود در خانوادهدچار افسردگى شديد شدم و دست به خودكشى زدم و تا پاى مرگ هم رفتم كه چيزى جز سرزنش خانواده به همراه نداشت. بعد از طلاق هم به خاطر فشار هاى عصبى خودكشى كردم ( در هر دو بار قرص خودم دفعه اول قرص جذب شد و يک هفته بيمارستان بسترى بودم در دفعه دوم با بالا آوردن رفع شد) كه اين بار هم جز دعواهاى مادرم چيزى نداشت و درک نمىكنند با اين كه مادرم خودش به اصطلاح دارد رشته روانشناسى مىخواند و من برادر ٢٤ ساله اى دارم كه يک بار اقدام به كشتن من كرد و با دست های خود داشت من رو خفه مى كرد چون متوجه شده بود من در اينستاگرام پيج دارم و پدرم من رو نجات داد و اين در حالى بود كه جاى دست های برادرم روى گردن من كبود شده بود. امشب من بحثى در مورد كرونا با مادرم داشتم و مادرم با خشونت رفتار كرد و من رو ترغيب به خودكشى كرد و مىگفت برای من قرص و آب مي آورد تا خودم رو بكشم تا اون راحت شود. با اين كه ميدونست احتمال اين كه من اين كار رو انجام بدهم خيلي زياد هست اما باز هم داشت من رو ترغيب به اين كار میكرد. میخواستم بدونم میتوانم به تنهايي زندگى كنم ( همه اقوام پدرى به خاطر مادرم و اقوام مادرى به خاطر پدرم رفتار آن چنان خوبى با من ندارند و حاضر به قبول مسئوليت نگهدارى از من هم نمى شوند) اگر امكان دارد من به تنهايي زندگى كنم و پدرم هر ماه هزينه اى به عنوان خرج زندگى در اختيار من بگذارد.
وضع مالى پدرم بسيار خوب و از حقوق بالا بهرمند مى شود و لازم به ذكر هست برادرم مارى جوانا مصرف مى كرده و به گفته خودش ترک كرده است و طبق صحبت هاى پدرم تحت درمان روانپزشک هست و داروى اعصاب مصرف مىكند اما من خيلي در جريان مسئله ترک نيستم.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت حل مشکل خود با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید .
امکان مستقل شدن با توجه به شرایط شما وجود ندارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حتی المقدور کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید و کانون خانواده را حفظ کنید
بدوا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید اگر افاقه ننمود سپس تماس بگیرید ارائه طریق گردد.