مشاوره حقوقی رایگان - آزار و اذیت پسر توسط پدر

با سلام. بنده پسری 14 ساله هستم.
پدرم از وقتی که بنده 5 یا 6 ساله بودم من را کتک میزند و تا الان که 14 سال دارم من رو از خونه بیرون می کند و به من ناسزا و فحش های رکیک میدهد و خیلی هم من رو تهدید به کتک میکند و اکثرا هم میزند. مثلا میگوید از اتاق بیرون بیایم من را کتک میزند و بعد کتک زدن های او هم خیلی بد هست. مثلا صندلی یا چیز های دیگر رای به سر من میزند.
با کمربند میزند و حتی یک بار با پا به سر من زد تا 3 روز باد کرده بود و چقدر هم فحش های رکیک و زشتی به من میدهد.
مادرم هم به او میگوید این بچه نوجوان هست و این طوری نکن و در جواب به او میگوید بچه من هست و دوست دارم و هر کاری دلم میخواهد با او بکنم.
اصلا هم به من اهمیت نمیدهد تا حالا برای من چیزی نخریده و حتی در عید نوروز هم عیدی به من نمیدهد و خلاصه اصلا به من اهمیت نمیدهد.
مادرم هم همه اش به من میگوید پدرت هست و به او احترام بگذار ولی من احترامش رو نگه میدارم بدتر فکر میکند که کتک زدن های او تاثیر دارد.
خلاصه که خیلی از پدرم ناراضی هستم و حق پدری رو بر من ادا نمیکند.

یک راهی به من پیشنهاد بدهید که هم آبرو ما جلوی در و همسایه نرود و هم مشکل بنده حل بشود.
با تشکر از شما.

پاسخ ها :

آزار و اذیت پسر توسط پدر کتک زدن پسر توسط پدر فحاشی پدر به پسر کتک زدن فحاشی مشکلات خانوادگی