مشاوره حقوقی رایگان - فحاشی پدر به پسر

سلام. من پسری 16 ساله ام که پدرم اصلا حال روحی مناسبی ندارد و به من فحش های بسیار رکیک و بد میدهد و من را خیلی بد میزند و تهدید به قتل هم کرده است. من باید چی کار کنم؟ آیا حکمی وجود دارد؟ چون میگوید حتی اگر بکشمت خون تو از من هست و هیچی نمیشود و من میترسم.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
پدر شما کاملا اشتباه میکند ورفتار واخلاق ایشان نامناسب بوده واگر توهین وفحاشی مینماید میتوانید از وی شکایت خودرا طرح وپیگیری نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
با پلیس اجتماعی با تلفن 123 تماس بگیرید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
از طریق اورژانس اجتماعی اقدام نمایید
تمام مواردی که فرمودید قابل شکایت می باشد
ترتیبی بدهیدتا با مشاوره روانشناس ارتباط بگیرند