مشاوره حقوقی رایگان - عدم صلاحیت مدیر ساختمان

با سلام ببخشید بنده در اپارتمان 8 واحدی هستم که مدیر ساختمان با کس دیگر مشکل دارد و نمی تواند پول خود را از ان بگیرد و به سراغ من امده و پولش را از من می خواهد و با من چندین بار درگیری داشته و ادم سالمی نیست و به همین علت به بهانه های مختلف از من شارژ زیادی می گیرد و خودش هم شارژ نمی دهد و در ان ساختمان برای من و خانواده ام مزاحمت ایجاد می کند و من مبلغی که در این چند سال به مدیر ساختمان دادم اشتباه کردم رسید نگرفتم ایا می تواند مرا در دادگاه محکوم کند، ایا حرفش به جایی می رسد و اگر فقط یکی از مالکین مدیر را قبول نداشته باشد از نظر قانونی می تواند مدیر را قبول نکند؟ ممنون می شم اگر توضیح دهید متشکرم از شما

پاسخ ها :

کیمیا وهاب زاده موسوی

کیمیا وهاب زاده موسوی :

با سلام
مدیر ساختمان با نظر اکثریت ساکنین انتخاب می شود.پرینت پرداخت به حساب بانکی ایشان و یا شهادت شهود چنانچه پرداخت ها نقدی بوده اند از موانع محکومیت شما خواهد بود.