مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم نامه ملک

با سلام و احترام.
بنده و چند نفر در زمینی مشترک بوده ایم و سال 1360 تقسیم نامه تنظیم کرده ایم و هر کدام سهم خود را تصرف و ساخته ایم. پارسال یکی از شرکا در دادگاه شکایت کرد و ادعای ابطال تقسیم نامه را داشت و در دادگاه رای قطعی و بدون تجدید نظر مبنی بر این که ( با توجه به دلایل استنادی طرفین تقسیم نامه عادی استنادی خوانده شده و ادعای ابطال آن رد میشود قرار صادره قابل اعتراض و تجدید نظرخواهی نمی باشد)
صادر شد و خواهان محکوم شد.
حال یکی دیگر از شرکا در شورای حل اختلاف شکایت تصرف عدوانی و ممانعت از حق کرده است.
قاضی شورای حل اختلاف موضوع را به کارشناسی ارجاع داد و گفت که زمانی برای کارشناسی متعاقبا اعلام میشود.
رای دادگاه اول که بر استناد تقسیم نامه بوده است میتواند تاثیری در این پرونده داشته باشد و یا این شخص هم میتواند ادعای ابطال تقسیم نامه کند و رای مجددی بر روی تقسیم نامه داده شود؟
( ادعای تصرف عدوانی اش به کلی باطل است و من اندازه تصرف سند مالکیت دارم و روی زمین پروانه ساخت هم گرفته ام و ساخته ام ولی سند من هنوز شش دانگ نیست و مشاع است.
چون از روشی دیگر نمیتوانسته وارد شود به این روش تصرف عدوانی وارد شده است که دادگاه را سر در گم کند.
سپاس فراوان.

پاسخ ها :

کوروش طاهری

کوروش طاهری :

درود
تقسیم نامه معتبر هست
مستند به آن ادعا رد خواهد شد