مشاوره حقوقی رایگان - واگذار کردن چک ضمانتی

با سلام
بنده چکی به مبلغ 100 میلیون بابت ضمانت برای پرداخت قسط وام به یکی دادم در قسمت در وجه نوشتم بابت ضمانت وام بانکی که ماهیانه فلان مبلغ و پرداخت میکنم در طی 10 سال.
من چند سال ماهانه پرداخت میکردم
ولی ایشان چک من و واگذار کرده به شخص ثالث و شخص ثالث اموال مرا از طریق اداره ثبت توقیف کرده
من از شخص اول بابت خیانت در امانت شکایت کردم رد شد که ضمانت هست نه امانت
و دوباره حقوقی شکابت کردم حق و به شخص ثالث دادن که باید مبلغ و یکباره به شخص ثالث پرداخت کنم
حال با این شخص اول که چک ضمانتی من و واگذار کرده و تبدیل به دین حال کرده چیکار کنم با چه عنوان شاکی باشم ممنون

پاسخ ها :

سحر  قرباني مير آبادي

سحر قرباني مير آبادي :

شما بايد به اظهارنامه براي شخص اول ميداديد و بعد دادخواست جلب ثالث

پرسشگر :

با چه عنوان باید جلب شخص ثالث رو میگرفتیم در صوتی که چک رو شخص اول به شخص ثالث واگذار کرده و شخص ثالث اموال ما رو توقیف کرده

پرسشگر :

ببخشید با جه عنوان جلب ثالث و میگرفتیم هیچ عنوانی نیست

سحر  قرباني مير آبادي

سحر قرباني مير آبادي :

سلام شما بايد جلب ثالث در جلسه اول ميداديد و نفر اول رو وارد دعوا ميكرديد