مشاوره حقوقی رایگان - اجرای چک ضمانت وام

با سلام
من مبلغ 44 میلیون وام پس انداز از شرکتم گرفتم که الان 30 میلیون از آن هنوز مانده است که بابت ضمانت آن 60 میلیون چک از ضامنم گرفتن تاریخ سررسید چک برج 3 سال 1402 می باشد من می‌خواهم از کارم استعفا بدم که سنوات به مدت 9 سال دارم ولی باید با شکایت حق و حقوقم را از شرکت بگیریم آیا شرکتم میتونه چک 60 میلیونی را اجرا بگذارد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر چنین حقی ندارد
مگر اینکه در قرارداد وام قید شده باشد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع استعفای شما و موضوع وام و ضمانت دو مقوله جدا از هم است شما ملزم به پرداخت وام هستید و در صورتی که حق یا حقوقی دارید می‌توانید از طریق اداره کار مطالبه نمایید

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

بابت دریافت وام چک ضمانت پرداخت شده درصورت عدم پرداخت شرکت میتواند نسبت به وصول اقدام نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر در خصوص وام قرارداد داشته باشید مطابق آن عمل می‌شود

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

به مفاد قرارداد وام خود توجه فرمایید و شرایط آن را مطالعه نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله امکان اقامه دادخواست مطالبه وجه چک وجود خواهد داشت
ولی امکان درخواست صدور اجراییه مستقیم چک وجود نخواهد داشت