مشاوره حقوقی رایگان - نشت آب به طبقه پایین

سلام، خسته نباشید. دو واحد آپارتمان هست که بنده در طبقه دوم هستم و لوله آشپزخونه ترکیده و آب به طبقه پایینی زده است و قسمتی از دیوار و سقف نم زده و فرش ها یش هم خیس شده است. الان هم گردن گرفتم و میگویم هر چقدر خسارت زدم تقدیم میکنم و کل منزل شما را گچ میکنم و فرش هم میشورم اما قبول نمیکند و میگوید شکایت میکنم و زنگ زده 110 و امضای همسایه ها رو گرفته است. لطف میکنید راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شکایت وی فایده ای ندارد
با ارسال اظهارنامه اعلام کنید که حاضر هستید خسارت وی را پرداخت کنید البته اگر مقصر هستید