مشاوره حقوقی رایگان - دیه

با سلام
متاسفانه من و همسرم در دعوای فیزیکی منجر به صدماتی شد که من را دادگاه 4.5درصد دیه محکوم کرده مبلغ 4.5 درصد خانومم چه مقدار میشه با تشکر از جواب و توجه شما

پاسخ ها :

طاهره تكري

سرکار خانم طاهره تكري:

سلام 4/5درصد میشه
9450000تومان.

یک وکیل

سلام " دیه کامل در سال 1396 ، دویست و ده میلیون تومان است که اگر در حکم صادره میزان دیه ، 4/5٪ دیه کامل یک انسان تعیین شده بر مبنای نرخ دیه در سال 1396 محاسبه نمائید .

یک وکیل

سلام
سوْال نامفهوم هست ٤.٥ درصد از كل؟
از دفتر دادگاه سوْال شود