مشاوره حقوقی رایگان - توهین ناموسی و فحاشی

با سلام و خسته نباشید
یکی از فامیلامون روز قبل عید قربان به گوشی خانمم زنگ زد و چند فحش رکیک ( زناکار و فرزندتون از زنا هست و از این حرفا ) زد و زود قطع کرد و صداش ضبط نشده و فقط من تو خونه شاهد هستم ( بچمون 3 سالشه ). آیا امکان شکایت هست؟ به چه عنوان؟؟

پاسخ ها :

محمودرضا  استقلال

محمودرضا استقلال :

سلام بر شما - امکان شکایت تحت عنوان مزاحمت تلفنی یا توهین می باشد . اثبات برعهده همسر شماست و می توانید بعنوان شاهد وارد شوید