مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح

با سلام بنده متهم به ضرب و جرح 2 نفر در دادگاه شده ام و محکوم به پرداخت 5 درصد از دیه کامل برای هر نفر گردیده ام در صورتی که بنده بی گناه میباشم و به قید سند آزاد هستم و اداله کافی جهت اثبات گفته هایم ندارم و حتی توانایی پرداخت دیه افراد مذکور را ندارم لطفا راهنمایی فرمائید
با تشکر

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

شما اگر کسی را ضرب و جرح کرده باشید و او علیه شما شکایت کرده باشد، شاکی باید ثابت کند که ضرب و جرح اتفاق افتاده است. جهت راهنمایی نیاز به اطلاعات دقیق تری از کم و کیف ماجرا، شهادت شهود، اظهارات شاکی، گواهی پزشکی قانونی و... وجود دارد. البته اگر حکمتان قطعی شده باشده، کار زیادی نمی توانید بکنید.