مشاوره حقوقی رایگان - فریب در ازدواج

با سلام و خسته نباشید
اینجانب بعد از ازدواج متوجه شدم همسرم دچار بیماری صرع و تیروئید میباشد و هر دوی این بیماری ها به صورت ارثی میباشد
و الان درخواست مهریه کرده و بنده را ترک کرده
آیا میتوانم اقدامی بکنم یا مهریه به صورت کامل به ایشان تعلق میگیرد

پاسخ ها :

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و وقت بخیر
در صورتیکه شما پس از عقد و انجام نزدیکی متوجه بیماری همسرتان شده و لیکن اقدامی ننموده و مدتی از ازدواج شما گذشته است علی الاصول مهریه به همسر شما تعلق خواهد گرفت
اما در هر حال این امر مانع از شکایت شما در صورتیکه ایشان یا نزدیکانشان شما را در این ازدواج فریب داده اند نمیگردد
البته اگر مدت طولانی از ازدواج سپری شده باشه اصلبر اگاهی و رضایت شما ممکنه گذاشته بشه

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شرط اینکه شما بتوانید تحت عنوان غبن و فریب در ازدواج شکایت کنید این است که بلافاصله بعد از اطلاع اقدام کنید اگر عرفا و اثباتا مدتی از ازدواج شما گذشته باشه میتواند اماره بر عدم اقدام به موقع شما باشد

طاهره تكري

سرکار خانم طاهره تكري:

سلام.مدتی از ازدواج گذشته یعنی در دوران عقد به سر میبرید یا زندگی مشترک رو شروع کرده اید؟بعد از مدتی یعنی با علم و آگاهی ازدواج کرده اید.و مسقط مهریه نمیباشد.و در هر صورتی مهریه باید پرداخت گرددو شما تقاضای اعسار از پرداخت رو بعد از صدور رای و یا همزمان اقدام نمایید