مشاوره حقوقی رایگان - فریب در معامله خودرو

سلام وقت بخیر
بنده برج اسفند 99 خودرویی خریداری کردم و مبلغ صد و ده میلیون نقد دادم و صد میلیون چک ولی در قولنامه صد تومن نقد نوشتن و بعد از مدتها متوجه شدم قیمت خودرو خیلی کمتر از قیمت واقعی است و چک را پاس نکردم در حال حاضر هم چک رو برگشت زدن هم ماشین را توقیف کردن چه راه حلی برای کارشناسی خودرو و آزاد کردن خودرو هست چون تنها راه درامد بنده هست

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با صدور چک باید پاسخگوی وجه مندرج در ان باشید واگر مدعی قیمت فاحش خودرو بودید باید از خیار غبن استفاده ومعامله را فسخ مینمودید

پرسشگر :

با سپاس
خودرو توقیف شده به نام فروشنده نیست و فقط وکالت دارد پلاک بنام کس دیگری هست ایا میشود بخاطر چک مزایده برود و راه حلی برای جلوگیری از مزایده هست
برای فسخ خیار غبن هم شکایت کردم ولی میترسم دیر به نتیجه برسم و خودرو مزایده رود

تشکر از وقت گرانبهای شما

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
موظف بودید چک را پرداخت نمایید و اگر ادعایی داشتید دادخوست دهید.

هوشنگ  مقدم

هوشنگ مقدم :

استان :

سلام ،بعید بنظر میآید طرح چنین ادعایی ،به فرض صحت میتوانید در صورت حق فسخ اقدام کنید یا با نگه داشتن خودرو و قبول معامله به جهت قیمت زیاده تقاضای مطالبه مابه التفاوت کنید فعلا هم برای چک و رفع توقیف کاری نمیتوانید انجام دهید،مگر اینکه مبلغ چک را تامین و پرداخت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
شما می بایست چک را پاس می کردید و دادخواست جداگانه مطرح می کردید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
شما میتوانستید از خیار غبن استفاده ومعامله را برهم بزنید وفسخ نمایید واقدام شما مبنی بر جلوگیری از وصول چک صادره موثر نبوده وباید پاسخگوی صدور چک باشید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام
اگه مغبون شده بودید باید فورا دادخواست فسخ تقدیم میکردید در حال حاضر فقط باید پول را پرداخت کنید تا ماشین رفع توقیف بشه

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با سلام
بسته به مفاد قرارداد امکان فسخ وجود دارد