مشاوره حقوقی رایگان - فسخ خودرو به دلیل اختلاف حساب

سلام خسته نباشید یه ماشین خریدیم قبل از خرید گفتیم برویم ماشین چند جا نشون بدیم مشکل نداشته باشه ولی فروشنده قبول نکرد و گفت خودتون بروید مکانیک بیارید ببینید من نمیام ماهم که از قیمت ماشین بی خبر وقتی دیدیم ماشین شاسیاش سالم موتوری کاملا سالمه قرارداد باهاش بستیم ساعت 8شب تاریخ 11/2/1400 و ماشین رو 53500000 خریدیم که 50تومنش را همان زمان پرداختیم و قرار شد بقیه دو روز بعد همزمان با تحویل سند بپردازیم پراید صندوق دار بنزینی مدل 83 نقره ای یک لکه رنگ گلگیر سمت راننده داره و خط و خش کم اقام صبح سر کار بود عصر که اومد بردیمش باطری سازی ببینیم برق کشیش مشکل نداشته باشه ماشین رو بردیم و همان زمان چند نفر تماس گرفتن گفتن گرونه، بردیم ماشین رو چند جا قیمت زدیم هرجا می رفتیم می گفتن قیمت ماشین از 35 میلیون تا 45 نهایتش قیمت میخوره قبل از 24ساعت رفتیم مغازش بسته بود چون گفته بود تا 11مغازست گفتیم شاید برگرده منتظر موندیم دیدیم نیومد بهش زنگ زدیم گفتیم میخوایم فسخ کنیم گفت من صبح زود ماشین رو براتون سند زدم ما گفتیم بهمون گرون دادیم 3500 تخفیف بدین یا معامله رو فسخ کنید گفتن نه سند رو به نام زدم تخفیف نمیدم فسخ نمیکنم رفتم تهران صبح زود ماشین خریدم آیا قبل از 24ساعت میتونست پول ما رو خرج کنه و راضی نشه فسخ کنه گفتیم میریم شکایت میکنیم گفت منم میرم توقیف پلاک ما هم ترسیدیم رفتیم زودتر شکایت کردیم که برامون دردسر نشه دو روز بعد زنگ زدیم ببینیم میشه با خوبی ماجرا رو تموم کنیم گفتیم یا تخفیف بدین یا فسخ کنید بعد طلب کارمون شد گفت من خسارت می گیرم منو به دادگاه کشاندین بعد از قطع کردن تماس امروز 14اردیبهشت بهمون اس ام اس داد که سند امادست بیایید مابقی پول را بپردازید و سند را دریافت کنید یعنی بعد از سه روز پیام داده که 12/2/1400 سند آماده شده قولنامه رو هم خودش نوشت و شرایط 24ساعت فسخ رو ننوشت ما میتونیم قرارداد رو فسخ کنیم یا اینکه خودرو کارشناسی بشه بقیه پولمان رو بهمون پس بده و اینکه طرف میگه خسارت ازمون میگیره حتی بیشتر از اون مابقی پول میتونه ما همه پولمان وام بوده خواهشن راهنماییمون کنید

پاسخ ها :

فسخ معامله خودرو به دلیل گران فروختن فسخ معامله خودرو گران فروختن خودرو معامله خودرو خودرو