مشاوره حقوقی رایگان - فرزند خواندگی

سلام
من دختر مجرد 53 ساله کارمندم که بعد از 1 سال بازنشسته میشوم. یک خانواده هست که از نظر مالی خیلی ضعیف و پدر معتااد است و 4 فرزند دارن که اکثر گرسنه و نمی توانند خرج مدرسه و غیر را بدهند از نظر مالی کمک میکنم ولی احساس میکنم شرایط بد خانواده روی بچه ها اثر میگذارد پدر مادر راضی هستند که من دو تا از فرزندانشان را پیش خودم نگهدارم و چون من ازداوج نکردم میخواهم بعد از فوتم این حقوق ناچیزم به اون بچه ها برسه و از نظر خورد و خوراک و مدرسه تامین بشن ایا راهی برای حل این مشکل هست. ( لازم به ذکر که من اموال زیادی ندارم فقط یک خونه دارم و این حقوقم )

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
باید از طریق اطلاع به سازمان بهزیستی وتقدیم دادخواست بخواسته سرپرستی فرزند اقدام نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
چون شرایط فرزند خواندگی را ندارند می توانید بیمه عمر برایشان برقرار نمایید
در صورت تمایل به مشاوره تماس بگیرید

کیمیا وهاب زاده موسوی

کیمیا وهاب زاده موسوی :

با سلام
اخذ حضانت فرزندان دیگری بدون سبب قانونی امکان پذیر نبوده و اساسا حضانت قابل انتقال با تراضی نمی باشد. شما می توانید اموال خود را برای بعد از فوت از طرق دیگر به مالکیت فرزندان ایشان در آورید. توصیه می شود جهت اخذ اطلاعات تکمیلی از مشاوره تخصصی (تلفنی) استفاده نمایید.