مشاوره حقوقی رایگان - خط شناسی

سلام. آیا اگر به متن مبایعه نامه با کاربن میباشد مجددا با کاربن متنی اضافه شده باشد قابل تشخیص است. از لحاظ زمان اضافه شدن متن. چگونه شکایت کنم. زمان اصلی مبایعه نامه 5سال قبل بوده به نظر میرسد ایشان جدیدا متنی کاربنی اضافه کرده اند. چون می‌ دانند بنده مبایعه نامه خودم رو گم کردم. بنده فروشنده ام ایشان خریدار. با تشکر

پاسخ ها :

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

اگر در املاک مبایعه نامه ثبت کرده آید با آن نسخه اثبات‌جعل کنید