مشاوره حقوقی رایگان - نحوه محاسبه میزان مرخصی و اضافه کاری شیفت های 24-24

کارگران مجموعه ای به صورت 24 ساعت کار و 24 ساعت استراحت ( کار مختلط ) مشغول به فعالیت می باشند .
1- اضافه کار آنها در خرداد ماه 1400 چند ساعت می باشد ؟
2- در صورت استفاده از مرخصی در یک 24 ساعت چند ساعت از مرخصی استحقاقی آنها کسر می گردد ؟

3- فردی در خرداد 1400 با احتساب 2 روز مرخصی استحقاقی 300 ساعت کار کرده است ، اضافه کار فرد مذکور در این ماه چند ساعت می باشد؟
4- فردی دارای قرارداد کار موقت می باشد . برای مثال 45 روز مانده به پایان قرارداد ، فرد موصوف از کار اخراج گردد و مراحل شکایت و دادرسی تا صدور رای بیش از 45 روز باشد و تا بعد از تاریخ انقضا مدت قرارداد طول بکشد چه اتفاقی حادث می شود و مراجع حل اختلاف چه رایی صادر می نمایند .؟؟