مشاوره حقوقی رایگان - قولنامه مغازه و خانه

سلام همسر بنده یک ملکی رو در روستا دارند که دو طبقه هستش. طبقه اول سه باب مغازه و طبقه دوم منزل مسکونی می‌باشد. مغازه ها سه تا سند شش دانگ جدا دارند ولی منزل مسکونی هیچ سندی ندارد حالا اگر همسر بنده بخواهند تمام ملک را به نام من بزند باید برای هر مغازه و خانه مسکونی قولنامه جدا بنویسند یا خیر. آیا میشود بدون رفتن دفتر اسناد با نوشتن قولنامه این ملک را به نام من بزنند و اعتبار قانونی دارد.

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
با یک مبایعه نامه امکان فروش هست...درصورت نیاز به مشاوره میتونید با بنده تماس بگیرید.