مشاوره حقوقی رایگان - مستمری پدر به دختر مطلقه

با سلام و وقت بخیر.
زنی مطلقه ام و تاکنون سه بار از شوهرم طلاق گرفتم و دفعه سوم به خاطر کار زشت شوهرم با دخترم از او جدا شدم. چند سال از طلاق ما گذشت و با بچه هایم در یک خونه از پدربزرگ بچه ها نشستم و در طبقه دوم زندگی میکنم. پدر بچه ها طبقه اول زندگی میکند و او هم شنیدم زن موقت گرفته است.
الان مدتی پدرم فوت کرده و مستری پدرم را میگیرم که بین من و مادرم تقسیم شده است. من با خانواده ام مشکل دارم و خانواده ام یکسره پیگیر هستند که حقوق من رو قطع کنند. برادرم از من باج میخواهد که به او بخشی از حقوق بدهم و الان رفتند ادعا کردند که طلاق صوری گرفتم و با شوهرم زندگی میکنم. درست پدر بچه هام طبقه پایین آپارتمان زندگی می‌کند اصلا من با او کاری ندارم و از او متنفرم. او با دخترم زنا کرده و از او بدم می آید. از زندان به خاطر گذشت دخترم آزاد شده است. میخواستم بدونم آیا خانوادم میتونند با ادعا کردن حقوق من رو قطع کنند؟ من اصلا با هیچ کس هیچ عقدی نکردم و ندارم. ممنون میشوم راهنمایی ام کنید. نگران هستم حقوق من قطع بشود و دختر در عقد دارم و سه تا بچه دیگر هم دارم.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با توجه به توضیحات مذکور اظهارات برادر شما صرفا یک ادعاست ونیاز به دلیل ومدرک دارد البته اداره تامین اجتماعی درصورت گزارش انرا بررسی خواهدکرد ودرصورت عدم وجود رابطه زوجیت شما ادعا را رد مینماید

خدیجه بهاروندی

خدیجه بهاروندی :

استان :

شما اگه طلاق نامه دارید همین کفایت میکنه براتون و میتونید اون ارائه بدید اینکه شما خونه همسرتون زندگی می‌کنید دلیل بر ازدواج مجدد نمیشه، اونا باید خلاف اینو ثابت کنند نه شما