مشاوره حقوقی رایگان - غیر فعال شدن سیم کارت

سلام.
چند ماه پیش یک دختر خانومی زنگ زدند و گفتند خط شما 3G هست و میخواهیم به صورت رایگان برای شما سیمکارت 4G بفرستیم و آدرس رو سریع بدهید و من هم آدرس دادم. دو الی سه روز بعد که پستچی در زد با دریافت پاکت نامه و هنوز درب پاکت رو باز نکرده بودم من دیدم سیمکارت قدیمی ام که سال ها روی گوشی ام بود دیگر آنتن ندارد و دقیق تر که نگاه کردم دیدم اصلا دیگر بالا نمی آید و انگار سوزاندن و یا غیر فعال کردند.
تمام شماره های همکلاسی ها، همکاران و مشتری ها، رفت که رفت که رفت و هیچی بالا نمی آید. یعنی بیچاره ام کردند. مسیج های ذخیره شده در خط من و شماره تلفن های بسیار مهم همه اش رفت و بیچاره شدم. اون خانومی که زنگ زد اصلا توضیح نداد که با ارسال سیمکارت جدید قدیمی از بین میرود یا میسوزد و هیچ توضیحی نداد که بک اپ بگیرید و غیره..
الان ماه ها هست دیگر سیمکارت جدید رو حتی از پاکت باز نکردم از رفت و حتی از طریق خودشون پیگیر شد و گفتند دیگر بازیابی نمیشود.
حالا میخواهم از شرکت سیم کارت به خاطر این اتفاق شکایت کنم و غرامت و خسارت بگیرم؟ آیا امکان دارد؟

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام. دادگاه درخواست شما را بررسی می‌کند در صورتیکه محق شناخته شوید رای به نفع شما صادر می‌شود ولی هزینه و وقتی که می‌گذارید بیشتر از غرامت و خسارت است