مشاوره حقوقی رایگان - بعد از غیر فعال شدن سیم کارتم پشتیبانی ایرانسل گفت که شماره با کد ملی یک ناشناس ثبت شده

با عرض سلام و احترام
من حدود ده سال پیش یک عدد سیم کارت اعتباری ایرانسل خریداری کردم و تا آذر ماه 98 با همون سیم کارت کار می کردم تا اول دی ماه 1398 که غیر فعال شده با 700 تماس گرفتیم که مشکل رو حل کن و در کمال ناباوری گفتن که سیم کارت با کد ملی فرد دیگری ثبت شده که اصلا من ایشون نمی شناسم و نمی دونم چطوری به نام ایشون ثبت شده با 700 که تماس گرفتم گفتن همچین چیزی غیر ممکن و شما نباید از سیم کارت فرد دیگری استفاده می کردید در صورتی که من سیم کارتمو از خود نمایندگی ایرانسل گرفته بودم
و اینکه سه سال پیش سال 96 برای من و ادرس منزل ما سیم کارت 4G ارسال شد .
با توجه به اینکه تمامی اکانت های من در سطح اینترنت از جمله ایمیل یاهو و حساب واتس اپ و تلگرام من با این شماره بوده و من دیگه به هیچکدم دسترسی ندارم و ممکن مشکلات دیگه ای در سطح اینترنت برای من به وجود بیاره من چطور می تونم شماره امو پس بگیرم و باید چه مراحل قانونی رو طی کنم ؟
باتشکر

پاسخ ها :

محمد سعيد  ثمري

محمد سعيد ثمري :

استان :

با سلام
سوال شما در حیطه امور اداری میباشد.