مشاوره حقوقی رایگان - سوال

آیا با سوزاندن یک سیمکارت اطلاعات آن از بین میرود؟ یا در مخابرات قابل بازیابی است؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" سؤال شما حقوقی نیست و در زمینه امور فناوری اطلاعات و مخابرات است . بهتر است از کارشناسان مربوطه در حوزه مخابرات بپرسید .

طاهره تكري

سرکار خانم طاهره تكري:

سلام.وقتی سوخته باشد چگونه بازیابی شود.و با صدور سیم کارت جدید اطلاعات سیم سابق پاک میشود.اما در خصوص پیامکها و تماسها,آنها ثبت هستند.باز هم به دفتر امور مشترکین یا مخابرات مراجعه تا جوابتان را بگیرید

طاهره تكري

سرکار خانم طاهره تكري:

سلام.وقتی سوخته باشد چگونه بازیابی شود.و با صدور سیم کارت جدید اطلاعات سیم کارت قبلی پاک میشود.اما در خصوص پیامکها و تماسها تا چند ماه آنها ثبت هستند باز هم به دفتر امور مشترکین یا مخابرات مراجعه تا جوابتان را بگیرید

یک وکیل

با سلام بهتر است سوال خود را از متخصصین این امر پیگیری نمایید ولی با توجه به تجربه شخصی بنده قابل بازیابی نبود اما اطلاعات مربوط به تماس در اختیار مخابرات می باشد.

سعید   دهقانی فیروزآبادی

جناب آقای سعید دهقانی فیروزآبادی:

با سلام
اطلاعات آن ازجمله پیامها وتماسها از بین نمیرود

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و احترام
اگر منظورتون از اطلاعات پیامک و اطلاعات تماس که خیر در سیستم خابرات مضبوط میماند

یک وکیل

این سوال در زمینه تخصصی وکلا نمی باشد بهتر است از متخصصین مربوطه سوال بفرمایید

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.زرگوار اینجا مشاوره حقوقی است نه فنآوری.آدرس را اشتباه آمدید.یاالله

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

ارائه پاسخ دقیق مستلزم بررسی موضوع و گفتگو می باشد.