مشاوره حقوقی رایگان - علت قطع قضايى سيم كارت

سلام، من خانمى حدودا ٧٠ساله بازنشسته هستم، حدود ٣سال پيش ٢٠ميليون چكم برگشت خورده و متاسفانه هنوز نتونستم مبلغشو به طلبكار بدم، الان حدود ١سال است موبايلم قطع شده و به دفاتر همراه اول مراجعه كردم كه گفتن خطم بازداشت يا ( قطع قضايى ) شده و بايد به ساختمان ارتباطات سيار كه ميدان ارگ هست مراجعه كنم حقيقت ميترسم كه بگيرنم، ميخواستم بدونم بخاطر چک ممكنه قطع كرده باشن خطمو ؟؟؟

پاسخ ها :

حميد  صداقت كميلي

جناب آقای حميد صداقت كميلي :

به خاطر چک یا هر مطالبات دیگر ممکنه خط موبایلتون رو توقیف کرده باشن وکیل بگیرید و ایشون به جای شما مراجعه کنه شعبه اجرای احکام تا مشکلی پیش نیاید براتون من صداقت هستم 09122117224

صادق قادری

صادق قادری :

بله امکان توقیف اموال( به عنوان مثال سیم کارت شما) وجود دارد

وحید نصیری اوانکی

جناب آقای وحید نصیری اوانکی:

با سلام
اگر خط به نام شما باشد ابن امکان هست که از طریق اجرای حکم قطعی توقیف شده باشد و با مراجعه به همان محل میتوانید متوجه شوید کدام دادگاه یا مرجع قضایی تلفن شنا را قطع کرده و از اینکه آن محل شما را بگیرن درست نیست و جلب شما از طریق دادگاه امکان دارد نه جای دیگری