مشاوره حقوقی رایگان - سيم كارت

سلام من يكی از سيم كارتهای خود رو به دوستم دادم برای استفاده چون مدارک هويتی خود رو گم كرده بود بعد مدتی متوجه شدم او از چند شركت بازرگانی كلاهبرداری كرده و در عرض اين مدت از سيم كارت من استفاده كرده و احتمالا شماره سيم كارت من پای معاملاتش هست به غير از اين همه چیز به اسم اوست و دوستم شخصا واسه معاملات حاضر شده و با صاحبان شركت ها دوستی نزديک داشته معامله كرده و قرارداد بستن امضای او پای مدارک است و بارنامه ها به اسم او خارج شده همه چیز به اسم دوستم است به جز سيم كارت كه به اسم من است و من نه اين شركتها رو می شناسم و نه برای معامله در آنجا حاضر شدم الان دوستم متواری شده حال شاكيان می تواند از من شكايت كنند؟ آيا جرمی به من تعلق ميگيره كه سيم كارت به اسمم است؟ بابت اين كه از سيم كارت من در معاملاتش استفاده كرده جرمی متوجه من است؟

پاسخ ها :

یک وکیل

علی الاصول شکات از شخص کلاهبردار شکایت می کنند چرا که حضورا با وی در ارتباط بوده و معامله نموده اند اما هر گونه ایجاد مزاحمت از سیم کارت قربانی و یا ارتکاب اعمال مجرمانه، ابتدا دارنده سیم کارت باید در محاکم قضایی پاسخگو باشد چرا که قانون وی را دارنده سیم کارت می‌شناسد؛ هرچند بعد از بررسی‌های فنی می‌توان مشخص نمود که این تماس از سوی وی صورت گرفته است یا از سوی شخص ثالث دیگری؟ اما قانون در ابتدا دارنده سیم کارت را می‌خواهد و وی باید پاسخگوی محاکم قضایی و شاکی باشد. تا بعد که مجرم اصلی شناسایی شود.

محمود  مسعودي

جناب آقای محمود مسعودي :

سلام قطعا یکی از راههای تعقیب متهم تلفن ایشان است .در این جهت ممکن است پای شما به پرونده باز شود اما اگر عدم دخالت وتاثیر شما در معاملات و اقدامات او ثابت پود اتهامی متوجه شما نیست . اما بد نیست شکایت خیانت در امانت هم علیه دوستتان طرح کنید