مشاوره حقوقی رایگان - تخریب و نوسازی ملک مشاع بدون رضایت شریک

با سلام و احترام. ساختمان ما درای 3 طبقه ( همکف - اول - دوم ) و هر طبقه مالک جداگانه دارد و قدمت ساختمان 28 سال می باشد که وضعیت ظاهری مناسبی هم ندارد و مالک طبقه دوم مدت 20 سال است که در کانادا سکونت دارد و ابدا برای هزینه های ساختمان هم پاسخگو نبوده و از آن جا که بنده و همسایه ام قصد تخریب و نوسازی داریم ایشان نه قصد فروش دارند و نه تخریب و نوسازی. سوال بنده این است که آیا با توجه به زلزله خیز بودن تهران و قدمت بنا ما می توانیم بدون رضایت مالک سوم اقدام به تخریب و نوسازی کنیم؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

با سلام،خیر مگر اینکه از طریق دادگاه دادخواست تجدید بنا ارائه نمایید دادگاه با تعیین کارشناس،اگرتشتیص داده که عمرمفید ساختمان تمام شده حکم به تجدید بنا میده ودراین صورت،نیازی به رضایت مالک مستنکف نیست