مشاوره حقوقی رایگان - توبیخ کتبی با درج در پرونده پرسنلی

سلام و عرض ادب.
من کارمند یکی از دستگاه های اداری هستم که مدیریت حراست با اعمال نفوذ برای بنده پرونده تشکیل داد و افرادی را مجبور به نوشتن استشهاد در بین کارمندان کرد و به نوعی چون بنده سطح تحصیلات دکترا دارم و ترس از گرفتن مسئولیت داشتند به اجبار پرونده را مبنی بر عدم رضایت پرسنل با تهمت و افترا تشکیل داد و به تخلفات اداری ارسال کرد. بعدا خودش هم به عنوان کارشناس هیات تخلفات و گروه تحقیق به محل کار آمد و به اجبار گزارش مینوشت بعدا پرونده در مرحله رسیدگی هیچ گونه مدرکی به بنده ارائه نداند و به صورت پرسش و پاسخ سوال میکردند و جواب میخواستند که هیچ کدام اثبات نگردید و قابل صدور رای نبود و پرونده یک سال معلق نگه داشتند تا مجددا مدیر حراست با فشار پرونده را در جهت صدور رای در جریان انداخت و رای مبنی (خلاف رفتار و شون ادارای )م حرز دانسته و توبیخ کتبی با درج در پرونده پرسنلی صادر نموده است.
اولا این رای مانع از گرفتن مسئولیت های مربوطه می شود یا خیر؟
دوما در دیوان عدالت اداری اعتراض میشود کرد و نتیجه گرفت؟

پاسخ ها :

علی نظری منتظر

جناب آقای علی نظری منتظر :

سلام بله این رای قابل اعتراض در دیوان عدالت اداری است در صورت عدم رعایت قانون رسیدگی به تخلفات اداری قابل نقض است .
این رای به عنوان نکته ای منفی می تواند مانع تصدی پست های مدیریتی شما گردد

رحيم  رمضان اشرفي

رحيم رمضان اشرفي :

با سلام
وقت بخیر
بله
این رای مانع از گرفتن مسئولیت میباشد.
هر گونه رای در هیات حل اختلاف در مهلت 30 روز از ابلاغ قابل اعتراض در دیوان عدالت میباشد‌