مشاوره حقوقی رایگان - حق انشعاب آب و فاضلاب

با سلام.. ساختمان ما 3 طبقه 2 واحدی و واحد ما تک واحدی است..یک سرویس دستشویی..یک سینک آشپزخانه و یک حمام داریم..انشعاب فاضلاب آمده کوچه ما
در مورد هزینه اهالی ساختمان میگن چون شما واحدتون بزرگ تره باید دو برابر بدین..در صورتیکه همه این موارد داخل واحد با بقیه واحدها یک. اندازه است
من میخواستم ببینم حرف این اهالی درسته؟ ما گفتیم پرداخت نمی کنیم مگر حق قانونی ..اگر نه مراجعه کنید به شورای حق اختلاف
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
هزینه های عمومی بر حسب تعداد حساب می شود.