مشاوره حقوقی رایگان - ادعای خلاف واقع اداره آب و فاضلاب ...

سلام. درسال 1388 بدرخواست خودم و با تشکیل پرونده فاضلاب ملک مسکونی ام نصب شده است . و برگ نصب نیز در پرونده موجود میباشد . ولی متاسفانه پس از گذشت دوازده سال شرکت آب و فاضلاب یکبار سال نصب را 1397 و یکبار نیز سال نصب را 1399 در قبوض درج کرده است ؛ هیچ مدرک مظبوطی هم نسبت به ادعاهای خلاف واقع ؛ غیر معقول و واهی خود ندارد . و ارائه نمیدهد فقط دستوری عمل میکند و پاسخگوی هیچگونه سوال و اعتراضی نیست. ادعای ( برای یک ملک سه بار نصب فاضلاب ) واقعا حیرت آور ........ و سوال برانگیز است .
و اکنون بدون پاسخگویی و ارائه هر گونه مدارکی ؛ دستور پرداخت هزینه های انشعاب را داده است و تهدید کرده در صورت عدم پرداخت آب ملک قطع خواهد شد .
با تهیه استشهادنامه ی محلی از اهالی کوچه و محله مبنی بر نصب فاضلاب به صورت همزمان در کوچه در سال 1388 و ارائه قبوض متناقض و متضاد صادر ه از شرکت آب و فاضلاب ؛ و سایر دلایل ؛ به دادسرا شکایت کردم ؛ ولی دادیار بلافاصله در جلسه گفت نمی توانیم کاری بکنیم و پس از چند روز قرار منع تعقیب صادر کرد .
شش روز وقت دارم برای تجدید نظر خواهی ؛ لطفا راهنمایی کنید. با آرزوی توفیق برای جنابعالی در یاری رسانی به دادخواهان ( که در این شرایط و اوضاع و احوال .....؟ واقعا بیچاره اند)

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

درخواست تجدید نظر بکنید و مدارک و لایحه مناسب ارایه بدهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام لایحه ای مناسب در این خصوص تنظیم و اعتراض کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام لایحه ای مناسب در این خصوص تنظیم و اعتراض کنید.