مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداهت هزینه انشعاب فاضلاب ملک خریداری شده

ما حدود 1 ماه پیش یک خانه ای را خریدیم در زمان سند تمام قبوض صاف شدن ولی حدود یک هفته پیش نامه ای از آب و فاضلاب به خانه آمد که هزینه انشعاب فاضلاب پرداخت نشده اگر ظرف یه مدت کوتاه پرداخت نشود آب قطع میشود و هزینه آن 5 میلیون تومان است و برای سال 1399 میباشد حالا صاحب خانه جوابگو نیست و میگه به من ربطی نداره و ما اون موقع که زمان سند زدن بود از اب و فاضلاب پیگیری میکردیم میگفتن بدهی آب صفره و ما خبر نداشتیم که همچین موضوعی هست الان ما باید چیکار کنیم آیا باید از صاحبخانه قبلی شکایت کنیم و یا نه

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر بدهی واقساط معوق در زمان قبل از معامله بوده برعهده فروشنده خواهد بود و باید ایشان پرداخت نمایند

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام اگر بدهی اقساط معوق مربوط به قبل از معامله بوده بر عهده فروشنده خواهد بود و ایشان بایستی پرداخت نمایند شما هیچگونه مسئولیتی ندارید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از پرداخت میتوانید از فروشنده مطالبه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام طبق قانون هزینه انشعاب فاضلاب ( و تمام انشعابات دیگر )
بر عهده فروشنده میباشد
و در متن مبایعه نامه چاپی بنگاهی ، به صراحت قید شده که هزینه فاضلاب بر عهده فروشنده میباشد
و در صورت عدم پرداخت ، خریدار باید دادخواست الزام به انجام تعهدات قراردادی ، طبق مفاد مبایعه نامه را
مطرح نماید و

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
ابتدا اظهارنامه ای به فروشنده ارسال نمایید در صورت عدم توفیق دادخواست مطالبه وجه فاضلاب مطرح نمایید