مشاوره حقوقی رایگان - اضافه ساخت در طبقه اول

با سلام و دعای خیر
همسایه ما اقدام به ساخت اضافی در طبقه همکف و همچنین طبقه اول خارج از پروانه گردیده که پس از کش و قوس های فراوان در کمیسیون و دیوان عدالت با رای کارشناس دادگستری طبقه همکف مشرفیت و سایه اندازی ندارد و طبقه اول مازاد بر 60 درصد ساخت دارد و پس از آن پخ 45 درجه زده شده است
آیا اضافه ساخت طبقه اول غیر قانونی است و میتوان حکم تخریب گرفت ؟

پاسخ ها :

پگاه احمدی

سرکار خانم پگاه احمدی :

با سلام. شما نمی توانید حکم تخریب اخذ نماید. این تصمیم با کمیسیون شهرداری است.