مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

با سلام و عرض ادب
اگر خانمي مهريه خود را گرفته باشد و بمدت چندين سال (٥-٤) به دور از شوهر و در خانه اي ديگر (در شهرستان ) اقامت داشته باشد ميتواند درخواست طلاق كراهتي داشته باشد ؟ و اگر شوهر صرف اذيت حاضر به طلاق تحت هيچ شرايطى نباشد چه اتفاقي رخ ميدهد .
ممنون و سپاسگزار از راهنمايي تان .

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام.زوجه می تواند دادخواست طلاق خلع بدهد اما علی الاصول قضات محترم نمی پذیرند و زوجه باید دلیل محکمه پسندی ارائه نماید. به هر حال استثنا هم وجود دارد.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

در این خصوص نیازمند بحث و صحبت بیشتری می باشد
لطفا در صورت نیاز به مشاوره بیشتر بین ساعات 18 الی 20 با این شماره تماس حاصل فرمایید
با تشکر

طاهره تكري

سرکار خانم طاهره تكري:

سلام.همسرتون میتونه طلاق نده و دلایل شما برای دعوی طلاق باید برای دادگاه کافی باشد و شما تمام مهریه خود رو گرفتید و اگر بخواهید طلاق خلع به واسطه کراهت از همسر اقدام کنید باید در قبال طلاق چیزی رو ببخشید