مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

سلام من نامزد هستم خانم شکایت کرده برای مهریه و نفقه چه حال هست؟

پاسخ ها :

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

با سلام.در در ماده 1102 قانون مدنی در بحث حقوق و تکالیف زوجین نسبت به یکدیگر بیان شده است:
“همین که نکاح به طور صحت واقع شد روابط زوجیت بین طرفین موجود و حقوق و تکالیف زوجین در مقابل همدیگر برقرار می شود”
یکی از حقوقی که زن و مرد به محض امضاء سند ازدواج نسبت به هم پیدا می کنند تکلیف مرد به پرداخت نفقه زن(از جمله نفقه دوران عقد) و تکلیف زن به تمکین از مرد است اعم از تمکین عام وتمکین خاص

محمدهادی پهلوانی فر

جناب آقای محمدهادی پهلوانی فر:

تا زمان وقوع عقد مهریه ونفقه به نا مزد
تعلق نمی گیره