مشاوره حقوقی رایگان - شک همسر

سلام وقت بخیر من سال گذشته بخاطر بیخیالی و عدم خرجی دادن شوهرم رفتم شکایت کنم ولی بخاطر بچه هام دلم نیومد بعد مدتی شوهرم چون بهم شک کرده بود حتما پای کسی درمیان است رفته بود شکایت کرده بود از خط من که بنام خودش هست پرینت گرفته بود حالا من دلیلشو نمیدونم روزی که قرار بود بریم دادگاه تا رسیدگی شود گفت من رضایت میدم البته قاضی گفت دخترم مواظب گرگ های زمان باش و به شوهرم گفت ما چیز بخصوصی علیه خانمت پیدا نکردیم از سی دی ها
من قبول دارم با همه راحت حرف میزنم ولی تا میگم بالای چشات ابرو هست میگه میرم شکایتم را اجرا میذارم یه قرون بهت نمیدم به همه مشکوک هست حتی من پریود میشم میگه ازم فاصله گرفتی با کسی هستی من چندین بار خودکشی کردم نمردم بخدا دیگه کم میارم

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با سلام
در صورت اثبات عسر و حرج میتوانید طلاق بگیرید