مشاوره حقوقی رایگان - سهم الارث

سلام . من پدر شوهرم فوت شده تقسیم اموالم هنوز نکردن . شوهر من هیچی به نام خودش نداره خونه هم نمیتونه اجاره کنه منو برده خونه مادرش منم اونجا نمیخوام زندگی کنم ..‌. میتونم سهم الارث شوهرم که یه مغازس ولی با سندی که مورد داره دادگاهیه و خونه که مادرشوهرم توش زندگی میکنه رو برای مهریه توقیف کنم ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله شما می توانید درخواست اجرا مهریه را در اجرا ثبت مطرح نمایید و درخواست توقیف اموال را نمایید و سپس ..

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
بله با به اجرا گذاشتن مهریه میتوانید به میزان قدرالسهم ارثیه همسرتان توقیف وبازداشت نمایید