مشاوره حقوقی رایگان - صدور کیفرخواست بعد از مختومه شدن پرونده

سلام

پرونده ای در دادسرا داشتیم که بعد از اخذ اخرین دفاع پیامک اومد که قرار نهایی صادر شد
وقتی وارد سامانه شدیم دیدیم که نوشته پرونده فاقد موضوع فعال بوده و مختومه شده است

اما 1 هفته بعد که داشتم سامانه رو چک میکردم نوشته شده بود که کیفرخواست به شماره فلان در تاریخ فلان صادر شد

سوالم اینه که اگر پرونده مختومه شده چرا کیفرخواست صادر شده ؟
ممنون

پاسخ ها :

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

با سلام .با صدور کیفر خواست پرونده در دادسرا مختومه میشود و جهت صدور رای به دادگاه ارسال میشود

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. با صدور کیفرخواست پرونده در دادسرا مختومه می شود و برای تعیین مجازات و.. به دادگاه کیفری ارسال می شود.