مشاوره حقوقی رایگان - شرط ضمن عقد

در قرارداد مشاركت شرط گذاشته شده كه طرفين تا مرحله نازك كاري و اخذ عدم خلاف از شهرداري حق پيش فروش ندارند و سازنده اقدام به فروش كرده و به تعهدات خود عمل نكرده و متواري شده است؟ حال چه بايد كرد

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام. شریک شما هنگام فروش باید مشارکت نامه ارائه می داده و یکی از بندهای آن عدم امکان فروش قبل از تحقق شروط مصوف بوده. شما به عنوان شریک با استناد به مشارکت نامه می توانید ابطال معاملات را از دادگاه درخواست نمایید. 09128336594

یک وکیل

با سلام " در فرض سوال شما که شرط شده هم سازنده و هم مالک ( هر دو شریک ) تا مرحله نازک کاری ساختمان و اخذ گواهی عدم خلاف از شهرداری منطقه حق پیش فروش قطعات ساخته شده را ندارند در اینجا شرط فعل نفیا به نفع هر دو شریک شده که در سوال مزبور ، یکی از شرکا ( سازنده ) تخلف از شرط نموده است . در قرارداد باید دید ضمانت اجرای تخلف از شرط مزبور چیست ؟ مثلا در صورت وقوع تخلف و اثبات آن در محکمه ، آیا وجه التزام و پرداخت خسارت پیش بینی و تعیین شده است ؟ آیا در صورت بروز تخلف و اثبات آن در محکمه ، شرط فسخ قرارداد پیش بینی و تعیین شده است ؟ چنانچه با وجود راهنمایی و مشاوره ارائه شده ، تشخیص موضوع برایتان مشکل بود در صورت تمایل می توانید تصویر قرارداد مشارکت خود را از طریق تلگرام به شماره موبایل اینجانب ارسال نمائید تا پاسخ قطعی را دریافت نمائید .