مشاوره حقوقی رایگان - موافق نبودن یکی از اعضای ساختمان با بازسازی

سلام ساختمان 10 سال ساخت در گیلان ساکن هستم که 10 واحد هستیم قسمت شمال ساختمان بارون خور هست و ایزوگام شده میخواستم بدونم برای بازسازی نمای شمالی که باعث رطوبت شده و ایزوگامش از بین رفته ایا واحدهای جنوبی ساختمان میتوانند هزینه بازسازی قسمت شمالی را پرداخت نکنند در جلسه هم اکثریت اعضا مخالفت کردن بقیر از دو واحد که یکی از واحدها قسمت شمالی ساختمان هستند و ساکن نیست و دیگری قسمت جنوبی هستند و میگویند چون نمای شمال ساختمان هست مربوط به اینجانب نمیشود

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

ا ابتدا صورتجلسه برای قسمت مشاعات ، تنظیم کنید تا به امضا مدیران و 2/3 مالکان موافق برسد سپس اقدام نمایید و در عدم پرداخت ابتدا اظهارنامه و در صورت عدم پرداخت اقدام قانونی نمایید.به هرروی می توان خلاف این هم توافق نمود