مشاوره حقوقی رایگان - افزایش رهن، تخلیه

سلام،
1- آیا درصد افزایش 25% شامل رهن هم می شود؟ (در حال حاضر مبلغ اجاره داده شده 150 هزار تومن هست)
2- بنده مالک هیچ واحدی نیستم و در حال حاضر در خانه پدری با همسرم ساکنم و یک واحد را که متعلق به خانمم میشه اجاره داده ایم آیا با توجه به مقررات جدید می توان بدلیل درخواست سکونت و عدم وجود خانه نسبت به عدم تمدید اجاره اقدام کرد و حکم تخلیه گرفت تا خودم ساکن بشم

پاسخ ها :

غلامعلی فیروزی

غلامعلی فیروزی :

بله بموجب تبصره مصوبه ستاد کرونا درخواست شما قابل پذیرش است