مشاوره حقوقی رایگان - طلاق به دلیل بیماری روانی زوجه

با سلام. اینجانب 8 ماه است ازدواج کردم و همسرم قبل از من یک دوره نامزدی نافرجام داشته است که به قول خودش رابطه جنسی نداشته است ولی بعد ازدواج با من میگفت من بکارت ندارم و ژنتیکی پرده همه ی خانواده ما حلقوی هست و من هم دیدم که پرده ای نداشت. این به کنار ایشون رفتار بد توام با بی ادبی، فحش و کتک کاری با من داشته که من زیر زبان او رو کشیدم و فهمیدم سابقه مصرف قرص اعصاب و روان داشته است و سوما تریپتان و آلپرازوم مصرف میکرده است و اقرار صوتی او را هم دارم. ایشون سر مسائل مالی هم سر من کلاه گذشته است و تمام پول های عقد و عروسی رو برده است و گفته از سمت خانواده اش کسی پول نداده است. ایشون یک بار هم من رو تهدید به خودکشی کرد که کپی چت های او را دارم. من میخواهم او را طلاق بدهم. میتونم از مدارکم جهت راحت تر پروسه طلاق و مهریه استفاده کنم؟ راهنمایی ام کنید.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قبل از ازدواج بوده و به شما اعلام نکرده می توانید دادخواست فسخ نکاح بدهید